top of page

NY LANGSIGTIG AFTALE MELLEM
AKZONOBEL OG WESTING

(Pressemeddelelse, Fosnavåg, 27 april 2023)

I 2014 blev Westing eksklusiv distributør af International Marine Paint i Norge, og i 2021 tilsvarende for Danmark. Nu forlænges aftalen mellem AkzoNobel og Westing med yderligere 10 år.

 

- Aftalen med AkzoNobel på International Marine Paint åbnede i 2014 op for helt nye markeder og større muligheder for Westing. Samarbejdsmodellen har fungeret særdeles godt, og Westings rolle som International Marine Paints partner i Norge og siden også i Danmark har været en stor succes.

 

Vi har gradvist kunnet taget større og større markedsandele og vi er idag AkzoNobels største distributør i Europa. Nu ser vi frem til et fortsat godt samarbejde med verdens største malingsproducent i ryggen, siger koncernchef  i Teige-gruppen, Sigurd Teige.

 

Arbejdet med at forny aftalen har været i gang det seneste halve år, og det har været en grundig proces og evaluering af partnerskabet hidtil. Aftalen løber nu frem til 2033, og Key Account Manager M&PC Nordic i AkzoNobel, Kai-Thore Bogen, glæder sig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med Westing:

 

- Det er glædeligt, at vi har kunnet forlænge partnerskabs aftalen med Westing og sammen vil vi fortsat spille hinanden gode for yderligere at styrke vores position på markedet, siger Bogen.

 

Westing vurderer, at salgsværdien af ​​aftalen vil kunne udgøre omkring 1 milliard kroner.

 

Pressefoto Brent Tyson - Jeff James - Sigurd Teige Terje Mork Kai Thore Bogen.jpg

Fra venstre: Sales Cluster Manager, M&PC DACH & Nordics; Brent Tyson, Regional Commercial Director; Jeff James, CEO/Koncernchef for Teige-gruppen; Sigurd Teige, CFO/Finansdirektør i Teige-gruppen; Terje Mork og Key Account Manager M&PC Nordic; Kai-Thore Bogen

bottom of page