top of page

Westing er exclusiv forhandler af International Marine Coatings i Danmark.

Korrekt valg af korrosionsbeskyttelse, fra nybygningen og gennem hele fartøjets drift og levetid, påvirker både bundlinjen og konkurrenceevnen.

 

Valget af antifouling har indflydelse på både brændstofforbrug og emissioner, dockings-intervaller og fartøjets hastighed.

Når biologiske organismer sætter sig, kræver det mere energi at opretholde skibets hastighed, og det øger brændstofforbruget og de tilhørende emissioner.

Brændstof er den største driftsomkostning for de fleste skibe, og Westing ønsker at hjælpe dig med at identificere dine behov for optimal og økonomisk beskyttelse af dit skib. Forskellige fartøjer sejler på udfordrende og varierende farvande, fra arktisk til tropisk. Driften er en af ​​mange vigtige faktorer, der skal tages i betragtning for at beskytte skibet mod korrosion og begroning. Udover det miljømæssig vurderes malingssystemerne ud fra skibstype, overflade, skibs størrelse, krav til holdbarhed og mere.

Westing er den exclusiv partner med International Paint / Akzo Nobel Coatings - dermed kan vi hos Westing levere produkter til alle typer skibe, til alle typer opgaver, verden over.

 

Vi sikrer, at du har adgang til teknisk rådgivning og inspektører - uanset hvor i verden fartøjet er placeret. Ved forespørgsler vedrørende skibsmaling  kontaktes Country Manager Kurt Sonne Kristensen / ksk@westing.dk

MARINE COATINGS

Markedsledende produkter fra Akzo Nobel

Beskytter mod korrosion og sikrer kvalitet
bottom of page