top of page

PROTECTIVE PAINT

Vi tilbyder malingssystemer til korrosionsbeskyttelse af stålkonstruktioner indenfor en lang række miljøer og industrier, både til nyt og til vedligeholdelse.

Olie og gas

Vores malingssystemer er designet til maksimal korrosionsbeskyttelse, fra alt fra drilling, borerigge og olieplatforme til raffinering, tankanlæg og distribution.

Vores serie af passiv brandbeskyttelse er meget effektiv til at reducere kollaps forårsaget af pool- og jet-fire der udvikler ekstremt høje temperaturer.

 

Energi

Vi kan tilbyde korrosionsbeskyttelse til afsvovling af røggas på kraftvarmeværker, til fundamenter, tårnsektioner, vinger til vindmøller – spørg blot os.

 

Kemiske processer

I malingssystemerne fra International Paint kan vi ligeledes tilbyde special produkter der kan modstå høje temperaturer og aggressive udfordringer i kemiske anlæg, raffinaderier m.m.

 

Minedrift

Udstyr, der bruges til at minedrift, udsættes for hårde driftsforhold. Vi har de produkter, kan beskytter mod hård mekanisk slid, kemisk aggressive miljø.

 

Arkitektonisk, infrastruktur og broer

I Internationale Paint sortiementet er ligeledes produkter, giver et flot udseende og samtidig high performance beskyttelse mod rust – ligesom der der tilbydes passiv brandsikring af stålkonstruktioner til bygninger, broer, lufthavne, fritidsfaciliteter, højehuse og andre stålkonstruktioner.

 

Vand og spildevand

Vi tilbyder gerne med at finde de rigtige produkter, hvad enten det er til drikkevandstanke, dræn, stål- og betonkonstruktioner. Vores topcoats giver både et æstetisk tiltalende udtryk og holder længere.

 

Vi sikrer, at du har adgang til teknisk rådgivning og inspektører - uanset hvor i verden dit projekt er placeret. Ved forespørgsler vedrørende industrimaling  kontaktes Country Manager Kurt Sonne Kristensen / ksk@westing.dk

bottom of page