top of page

Westing trækker erfaring direkte fra malingsindustrien:
SKAL LEDE ETABLERING I DANMARK

(Pressemeddelelse, Fosnavåg, 14. april 2021)

Westing har næsten 40 års erfaring som leverandør af skibs- og industri maling til rederier og skibsværftindustrien i Norge. Virksomheden ekspanderer nu til det danske marked og investerer i yderligere vækst og ekspansion. I spidsen for den robuste investering er Kurt Sonne Kristensen nyansat som Country Manager - som kommer med solid erfaring og en lang karriere direkte fra branchen.


I de senere år har Westing taget et stadig stærkere greb om markedet for skibsmaling i Norge. Efter at Westing indgik en partner aftale med AkzoNobel om at blive eksklusiv repræsentant for International Marine Paint i Norge, er virksomheden vokset til at blive den største distributør for AkzoNobel i Europa.


Westing har nu indgået en lignende aftale om eksklusivitet for Danmark og har her sikret sig solid erfaring til at lede og opbygge afdelingen: - Jeg ser frem til at varetage Westings etablering på det danske marked. Målet er at fortsætte den gode kultur, der er Westings varemærke i Norge. Det skal være let for vores kunder at handle med os; Let tilgængelighed, hurtige svartider, service og hurtig levering, siger Kristensen, der har en stærk overbevisning om, at også det danske marked vil sætte pris på Westing-konceptet.


Kristensen kommer senest med 17 års erfaring fra Jotun, herunder som salgschef for Jotun Protective Coatings i Danmark med fokus på segmenterne Energi, Offshore, HPI, Infrastruktur og Distributør (Performance Coatings). Han har en FROSIO-certificering og har omfattende erfaring inden for både salgsledelse og teknisk service.


Westings daglige leder, Sigurd Teige, ser frem til at komme i gang med etableringen i Danmark: - Westing har i en årrække været involveret i leverancer og inspektioner hos danske skibsværfter og rederier, så noget af kundegrundlaget er der allerede. Potentialet er bestemt stort, og med Kurts solide erfaring, baggrund og netværk ser vi frem til at være aktive og synlige på det danske marked, siger Teige.

 

Kurt_Sonne_Kristensen.jpg

For mere information, er du velkommen til at kontakte:

 

Sigurd Teige
Daglig leder

Westing AS

Tlf. +47 91369300
Epost: st@westing.no

Kurt Sonne Kristensen
Country mgr

Westing Denmark A/S

Tlf: + 45 29 65 64 22

Email:ksk@westing.dk

 

 

Mere om Westing

Westing blev etableret i 1982 og har et lager og hovedkontor på Eggesbønes i Herøy kommune. I 2016 etablerede Westing også et filialkontor og lager i Harstad. Westing leverer kvalitetssikrede malingssystemer til skibe og industri. Gennem en partnerskabsaftale med Akzo Nobel er Westing den eksklusive repræsentant for International® Marine maling i Norge. I de senere år er Westing vokset til at blive deres største malingsdistributør i Europa. Gennem dette samarbejde leverer de skibs- og industrimaling over hele verden samt produkter til overfladebehandling.

Westing er et datterselskab af Kaston og tilhører Teige Group.

bottom of page