top of page

Westing tilbyder nu fra dag til dag leveringer til det dansk marked:
MALINGSLAGER ER NU ETABLERET
CENTRALT I DANMARK

(Pressemeddelelse, Fosnavåg, 03 mars 2022)

Westing har 40 års erfaring som leverandør af skibs- og industri maling til rederier og skibsværftindustrien. Virksomheden har nu investeret yderligere i det danske marked, og kan fra eget malingslager nu tilbyde maling i Danmark med fra dag til dag leveringer på International Marine Paint.

 

Westing har en partner aftale med AkzoNobel og er eksklusiv repræsentant for International Marine Paint, i både Norge og Danmark, og holder positionen som den største distributør for AkzoNobel i Europa, og den anden største i verdenen. Westing har dermed et stærkt greb om markedet for industi- og skibsmaling her.

 

Westing har hidtil benyttet lagre i hhv Norge og Sverige, til servicering af det danske marked, men har nu etableret sig med eget lager i Danmark. Lageret i Danmark bliver håndteret af logistikvirksomheden H. Daugaard i Vamdrup ved Kolding. ’’ - Jeg ser frem til at vi med vores danske lager nu kan tilbyde fra dag til dag leveringer på International Marine Paint sortimentet – en service som har været et stort ønske fra vores danske kunder .. ’’  udtaler Kurt Sonne Kristensen, Country Manager hos Westing Danmark A/S.

 

Westings daglige leder, Agathe Teige, ser ligeledes frem til at få gang i det danske lager, og ser her på sigt også muligheder for yderligere tiltag som eksempelvis på Westing Plus sortiementet, der omfatter bla produkter til rengøring, sprayprodukter, malerværktøj og tilbehør, beklædning og værneudstyr, der gør at Westing er mere end maling, men er en total leverandør til markedet.

 

Lager Westing Danmark.jpg
Lagerhotel.png
Daugard.jpg

Lageret i Danmark håndteres av logistikkselskapet H. Daugaard i Vamdrup ved Kolding.

For mere information, er du velkommen til at kontakte:

 

Agathe Teige Eiksund
Daglig leder

Westing AS

Tlf. +47 900 53785
Epost: ate@westing.no

Kurt Sonne Kristensen
Country mgr

Westing Denmark A/S

Tlf: + 45 29 65 64 22

Email:ksk@westing.dk

 

 

Mere om Westing

Westing blev etableret i 1982 og har et lager og hovedkontor på Eggesbønes i Herøy kommune. I 2016 etablerede Westing også et filialkontor og lager i Harstad. Westing leverer kvalitetssikrede malingssystemer til skibe og industri. Gennem en partnerskabsaftale med Akzo Nobel er Westing den eksklusive repræsentant for International® Marine maling i Norge. I de senere år er Westing vokset til at blive deres største malingsdistributør i Europa. Gennem dette samarbejde leverer de skibs- og industrimaling over hele verden samt produkter til overfladebehandling.

Westing er et datterselskab af Kaston og tilhører Teige Group.

bottom of page